BUKU TAMU

Assalaamu’alaykum Wr. Wb

[aku]

Sekedar pambuko saking kulo, Kulo namung lumrahipun manungso, ingkang tansah ngajeng2 ridhonipun Dzat Kang Murbeing Dumadi, mugi2o tansah pinaringan je2k aluhung ngluhuraken agomo, mikul duwur ngruhung jero asmanipun wong tuo, ajer mring poro podo, soho pinaringan rastiti hamrap patrapipun KAWULO ingkang mboten wnten miwahipun reko, rekso doyo, namung hamrap jejibah, kajibah, lan sumadyo kakersaaken dening Dzat Kang Moho Kuoso, istajib du`aana Yaa mujiiba al-saailiin, Amiin…

Silahkan tinggalkan komentar Anda, agar tali silaturahmi tetap terjaga

2 Responses to BUKU TAMU

  1. Aan mengatakan:

    Bahasane Mas gak nguatišŸ˜€

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: